Herlev – Odense

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Herlev har under senaste säsongerna närmat sig toppskiktet efter starkt utfall från sina importer. För två år sen handlade det om Jesper Thörnberg och William Qvist, ifjol om Rollin-Carlsson, Johan Skinnars och Lindqvist-Hansen. Skinnars hittas kvar hos truppen, tillsammans med Mattias Åkesson, Owesson och Joseph Jonsson. Nu denna säsongen har laget inlett hyfsat med två vinster på fyra matcher.

Odense var tidigt avhängda ifjol och får ses som klara underdogs. Man har dock förstärkt riktigt, riktigt bra. Åtminstone på några positioner. Man har fått in toppspelare från bättre lag och ligor och har, till skillnad från Herlev, satsat nordamerikanskt. Man har inlett som förväntat och endast tagit två poäng hittills. Matcherna lagen emellan blir ofta målrika. De fem senaste matcherna har ett målsnitt på 7 mål.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,72 @ betsson.

  • Match: Herlev – Odense
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,72 @ betsson
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/10

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!