Odense – Esbjerg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Odense är gästande Esbjergs största hot i kampen om tredjeplatsen. Hemmalaget har chansen, att vid seger, avancera förbi och samtidigt sätta sig själva i förarsätet. Odense har emellertid inte haft enkelt för Esbjerg under denna säsongen. Dagens motståndare har mötts fyra gånger. Hemmalaget har gått segrande ur striden två gånger. Dem andra matcherna har slutat med Esbjergvinst och oavgjort.

Esbjerg har gjort en mycket fin säsong och sitter onekligen i ett bra utgångsläge när det nu återstår tre omgångar av serien. I Danmark delas serien upp i två delar mot slutet och således ställs lag ett till sex mot varandra fler gånger i den så kallade “Championship Round”. Gästerna innehar tredjeplatsen, vilken ger en kvalplats till nästa säsongs Europa League, så den ska verkligen inte underskattas.

Jag spelar på Esbjerg +1,0 mål (Asian Handicap) till 1,50 @ bet365.

  • Match: Odense – Esbjerg
  • Spel: Esbjerg +1,0 (AH)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar