Odense – Midtjylland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Odense har inte spelat tillräckligt bra, för att utmana i Championship Round. Förra säsongen, hamnade Odense på niondeplats i tabellen efter 26 omgångar. Därmed fick hemmalaget istället spela i Relegation Round, där säkrat kontrakt stod på spel. Klubben löste uppgiften och förnyade det viktiga Superligaen-kontraktet. Man har spelat elva omgångar av den nya säsongen, och laget hittas på samma placering.

Midtjylland dominerar den danska ligafotbollen. Förra säsongen fick Midtjylland lyfta ligapokalen, vilket var den tredje gången i lagets historia. Man fullständigt krossade allt motstånd när de vann Superligaen med hela nio poäng ner till Köpenhamn. De sistnämnda har haft ett par brokiga säsonger på sistone och då har Midtjylland klivit fram och axlat rollen som storfavoriter. Midtjylland hittas högst upp i tabellen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,79 @ betsson.

  • Match: Odense – Midtjylland
  • Spel: Midtjylland (2)
  • Odds: 1,79 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!