Midtjylland – Odense

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Midtjylland har alltid en stark spelatrupp, vilket gäller även denna säsong. Klubben har haft omsättning i spelartruppen, där klubben värvat Henrik Dalsgaard, Charles Matos och Juninho. Samtidigt har klubben tappat, noterbart Alexander Scholz. Och Jesper Hansen, James och Luca Pfeiffer har lämnat. Midtjylland har en viktig match redan nästa vecka då Celtic väntar i CL-kvalet. Laget förväntas rotera här.

Odense fick nöja sig med en mittenplacering förra säsongen och har en ny tränare, Andreas Alm. Deras trupp är avsevärt mycket starkare gentemot förra säsongen. Odense har ett stabilt gäng och Alms mål blir främst att hålla laget på den övre halvan för att kvala in till ”mästerskapsserien” efter nyår. Odense har gjort rätt mycket mål på försäsongen, så offensiven tycks vara ganska vass inför den här matchen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,86 @ bethard.

  • Match: Midtjylland – Odense
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,86 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/7

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!