Midtjylland – Silkeborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Midtjylland fick endast en poäng i premiärmatchen mot Randers. Hemmalaget ska idag inkassera första trepoängaren för säsongen, och lagets möjligheter är såklart goda. Silkeborg ska inte heller plocka några poäng på MCH Arena mot Midtjylland. Här ska hemmalaget vara numret större. Offensiven såg väldigt lovande ut senast och med Dreyer, Isaksen, kan de bli heta denna säsong.

Silkeborg spelade också oavgjort i sin ligapremiär förra helgen. Robert Gojani, Pelle Mattsson och Andre Calisir siktar på en lyckad säsong i Danmark och ska vara nöjda med den första poängen senast. Det var en speciell premiär och vi sammanfattar den som en typisk premiärmatch, trots fyra mål och relativt bra fotboll för åskådarna på plats. Här får man dock svårare motstånd jämfört med Lyngby senast.

Jag spelar på raka ettan till 1,76 @ bethard.

  • Match: Midtjylland – Silkeborg
  • Spel: Midtjylland (1)
  • Odds: 1,76 @ bethard
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/7

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar