Köpenhamn – Midtjylland

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Köpenhamn återfinns på förstaplatseb i slutspelet. Laget är för tillfället fem poäng före Midtjylland och en vinst i kvällens tillställning, skulle samtidigt innebära att de närmar sig ligatiteln med stormsteg. Det skall naturligtvis tilläggas att klubben har varit oerhört dominanta i ligaspelet under säsongen. Senast kvällens motståndare mötte varandra i cupen, då segrade FCK med 2-1 hemma på Parken.

Midtjylland kommer att pressa Köpenhamn direkt och det kommer absolut inte bli någon lätt match för Köpenhamnslaget. Gästerna med svenske Joel Andersson i laget har inte förlorat sedan lagen möttes senast. Man är obesegrade i 15 raka matcher och senaste förlusten kom den 25 november, borta mot Köpenhamn. Midtjylland har kniven mot strupen och kommer behöva gå för tre poäng här.

Jag spelar på båda lagen gör mål till 1,60 @ NordicBet.

  • Match: Köpenhamn – Midtjylland
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,60 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 18/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar