Midtjylland – Esbjerg

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Midtjylland orkade inte hänga på Köpenhamn hela vägen. Hemmalaget var endast en poäng bakom serieettan efter ligasummeringen, men halkade efter ordentligt i slutspelet trots vinst mot Köpenhamn (4-0) med tre återstående matcher. Det blev två förluster som fick avsluta Midtjylland säsong när det inte fanns något att spela för. Över hela säsongen hade Midtjylland 76 kassar i motståndarnas mål.

Esbjerg var hela 15 poäng bakom Midtjylland när säsongen summerades. Laget kom däremot med fullfart i slutspelet klättrade upp två placeringar och plockade 18 pinnar. Esbjerg avslutade även med två vinster över just ligaettan och tvåan med resultaten 4-3 och 1-2. En överblick på de senaste matcherna för hemmalaget, säger att i 5 av de 6 senaste matcherna har dessa slutat med att båda lagen gör mål.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,80 @ bet365.

  • Match: Midtjylland – Esbjerg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/7