Sporting KC – Columbus

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sporting KC hittas precis utanför playoffområdet i Western Conference, med en pinne upp dit. De har haft en del problem på sistone och 1-3-cupförlusten över Houston Dynamo var en rejäl käftsmäll i och med tabellsituationen i seriespelet. Innan dess, hade man dock en rätt bra svit och formen bör inte vara i någon större fara. Sporting kommer vara det spelförande laget och Columbus kommer troligen backa hemåt och försöka stjäla en poäng från hemmalaget.

Columbus Crew har haft en jobbig period. Laget trillade ur cupen efter torsk mot Easternjumbon Chicago Fire och endast en av de åtta senaste MLS-matcherna har vunnits, vilket inneburit att man droppat i tabellen. Numera innehas innehas nästjumoplatsen, men så lite som fyra pinnar skiljer upp till playoffområdet, så hoppet lever alltjämt i högsta grad.

  • Match: Sporting KC – Columbus
  • Spel: Sporting KC (1)
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 01:00, 4/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar