AIK – Sporting Braga

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK presenteras för första gången som underdogs i kvalspelet mot Sporting Braga. Färöiska Klaksvik och bosniska Željezničar besegrades i de första kvalrundorna. Nu kommer emellertid spelnivån vara helt annorlunda i dagens match. AIK fortsätter pricka in resultaten och deras defensiv verkar vara omöjlig att bryta ned. Man har avancerat upp till en andraplats i Allsvenskan och hållit nollan fem matcher i rad.

Sporting Braga slutade på femteplatsen i Primeira Liga förra säsongen. Den portugisiska förstaligan är på en helt annan nivå kontra den svenska. Nu är det sommaruppehåll och seriespelet, startar en vecka in i augusti. Sporting Braga har ett bättre material än AIK, men det finns frågetecken för formen. Laget har fortfarande uppehåll och man kan förmoda att allt inte sitter perfekt på sin plats ännu.

Jag spelar på AIK +0,25 (Asian Handicap) till 1,83 @ bet365.

  • Match: AIK – Sporting Braga
  • Spel: AIK +0,25 (AH)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar