Sporting KC – Minnesota

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sporting Kansas innehar andraplatsen i Western Conference. Laget ser för tillfället ut att tillhöra de allra främsta kandidaterna att kamma hem hela ligaspelet, vilket man lyckades med senast 2013 och innan dess vid millennieskiftet. Johnny Russell, lagets främsta målskytt, är på uppdrag med sitt Skottland och kommer inte heller kunna spela. Gutierrez är skadad. Rubio och Jimmy Medranda lär inte spela här.

Minnesota United innehar niondeplatsen i Wetsern Conference, men visar ändå prov på uppåtgående form. Laget vann med 2-0 över Montreal Impact senast och fick dessförinnan kryss mot just Sporting Kansas på hemmaplan, nämnvärt. Det är förstås odiskutabelt att Kansas ska gälla som favoriter, men det finns emellertid skrällchanser med tanke på, delvis Minnestotas form och Johnny Russels skada.

Jag spelar på Minnesota +1,5 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Sporting KC – Minnesota
  • Spel: Minnesota +1,5 (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 02:30, 4/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar