Tre Penne – The New Saints

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Tre Penne har tillhört toppen i San Marinos de senaste åren och fått kvala till Champions League vid flera tillfällen, dock utan lycka. Den inhemska serien vanns under spelåret som varit; först den ena av två grupper och därefter slutspelet.

The New Saints är i princip Wales bästa laget. Man vann ligan och den inhemska cupen. Förra året nåddes den andra rundan i kvalet till Europa. Senast vann man bara med 2-1 i det inledande mötet på hemmaplan, men av rapporterna att tyda borde siffrorna ha blivit klart större. Chanserna radades upp för walesarna, som hade ett massivt bollinnehav och under perioder lekte med motståndarnas försvar, utan för att den delen kunna hitta nätet vid fler än två tillfällen.

Jag spelar The New Saints -1,5 (AH) till 2,26 @ Unibet.

  • Match: Tre Penne – The New Saints
  • Spel: The New Saints -1,5 (AH)
  • Odds: 2,26 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 5/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar