Raonic – Federer

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Milos Raonic låg under med 2-0 mot David Goffin redan i åttondelsfinalen. Där och då lyckades den kanadensiska tennistalangen vände på steken och vinna med 3-2, mycket tack vare spelet vid egen serve. Trots Raonic har tagit ytterligare ett steg i sin utveckling, tror jag att han får väldigt svårt mot Roger Federer.

Roger Federer är tillsammans med Andy Murray, den solklara publikfavoriten i Wimbledon. Detta beror till stor del på att schweizaren har vunnit turneringen otaliga gånger och därigenom vunnit den brittiska publikens hjärtan. Därför kan vi räkna med stort publikstöd för Roger Federer även i den här matchen. Under turneringen har tennislegendaren visat prov på fantastisk tennis i långa stunder. Trots att han var väldigt pressad i matchen mot Marin Cilic senast, där han låg under med 2-0 i set och hade flera matchbollar emot sig.

  • Match: Milos Raonic – Roger Federer
  • Spel: Roger Federer (2)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 14:00, 8/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar