Norrköping – Gefle

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Norrköping jagar serieledande Malmö FF häck i häl, vilka glappet upp till är på tre pinnar. Man åkte precis ur Champions League-kvalet mot Rosenborg trots en stark prestation i returen och revanschlustan lär vara enorm. Norrköping har haft ett tufft spelschema med fyra matcher på mindre än två veckor och sedan CL-kvalmatchen mot Rosenborg har man endast vilat i tre dagar. På de tre senaste matcherna, två mot Rosenberg och ena mot Östersund, har åtta mål släppts in.

Gefle har det rejält tufft. De hittas i botten av tabellen med den toksnåla skörden på åtta pinnar. Upp till kvalplatsen och Hammarby är avståndet på sex pinnar, men en fin 4-2-skalp plockades hemma mot Kalmar senast. Det kanske var det början på vad som i framtiden kan tituleras som vändningen. Offensivt brukar Gefle faktiskt kunna hota deras allsvenska motståndare, men defensiven har varit alltför skör. Exempelvis släpptes två sena baljor in i omstarten efter uppehållet mot Falkenberg.

Jag spelar att båda lag gör mål till 1,80 @ bet365.

  • Match: Norrköping – Gefle
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 16:00, 23/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar