Panathinaikos – AIK

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Panathinaikos är alltid uppe och tampas i toppen av den inhemska serien och på de senaste sju säsongerna har man tagit en förstaplats och fyra silvermedaljer, i en serie som är flera nivåer bättre än Allsvenskan. I Panathinaikostruppen hittar vi för övrigt två svenskar, Marcus Berg och Niklas Hult. Marcus Berg har utvecklats till kanske en av Panathinaikos viktigaste spelare.

AIK är formstarka, men trots det, ska de råda klasskillnad mellan dessa lagen. Gnaget får helt enkelt vara nöjda med en uddamålsförlust på bortaplan. Grekiska klubbar är normalt oerhört starka på hemmaplan och när PAOK löste 1-1, oavgjort, borta mot Ajax i CL-kvalet under tisdagen, visade de att den grekiska fotbollen fortfarande håller hög nivå.

Jag spelar Panathinaikos -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Panathinaikos – AIK
  • Spel: Panathinaikos -1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20:00, 28/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!