Panathinaikos – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Panathinaikos är alltid uppe och tampas i toppen av den inhemska serien och på de senaste sju säsongerna har man tagit en förstaplats och fyra silvermedaljer, i en serie som är flera nivåer bättre än Allsvenskan. I Panathinaikostruppen hittar vi för övrigt två svenskar, Marcus Berg och Niklas Hult. Marcus Berg har utvecklats till kanske en av Panathinaikos viktigaste spelare.

AIK är formstarka, men trots det, ska de råda klasskillnad mellan dessa lagen. Gnaget får helt enkelt vara nöjda med en uddamålsförlust på bortaplan. Grekiska klubbar är normalt oerhört starka på hemmaplan och när PAOK löste 1-1, oavgjort, borta mot Ajax i CL-kvalet under tisdagen, visade de att den grekiska fotbollen fortfarande håller hög nivå.

Jag spelar Panathinaikos -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Panathinaikos – AIK
  • Spel: Panathinaikos -1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20:00, 28/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar