Panathinaikos – AEK Aten

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Panathinaikos, som blev trea i tabellen, befinner sig i uppförsbacke. Den förrförra matchen mot PAOK, avbröts vid 1-0-ledning efter att motståndarnas tränare blev träffad av en inkastad ölburk från läktaren, vilket innebar avslutad match och med stor sannolikhet en tilldömd förlust. Panathinaikos har för tillfället två pinnar, fått en uppjusterad, efter krysset i premiären. Senast föll laget emot ”Enosis.

AEK Aten toppar just nu playoffgruppen, men det återstår, som nämnt, att se vad som händer med den avbrutna matchen och PAOK:s poängskörd. Två vinster och en förlust har det i alla fall blivit. Detta efter tre tighta tillställningar. Normalt sett ska Panathinaikos vara favoriter i en match som denna, på hemmaplan. Jag tror att man har chansen att plocka en seger i kvällens match.

Jag spelar på Panathinaikos +0 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Panathinaikos – AEK Aten
  • Spel: Panathinaikos +0 mål (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:30, 24/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!