Panathinaikos – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Panathinaikos har nått gruppspelet i Europa League vid fyra av lagets sex senaste säsonger. Grekisk fotboll blomstrar knappast, men kvalitéer finns i Panathinaikos. Grekiska klubbar brukar vara hyfsat starka på hemmaplan vid Europaspel, oavsett om de inte haft överdriven lycka under de senaste åren. ”Prasinoi” är ett kapabelt lag, som på hemmaplan ska ha goda möjligheter att störa Bilbao.

Bilbao har inte lämnat några vidare positiva intryck under uppehållet och vänskapsmatcherna. Det har stundtals varit svajigt. Hafsigt spel utan någon direkt idé. Vänskapsmatcher är bara vänskapsmatcher, men de kan ändå vara värda att ta hänsyn till, som en kompass på vart lagen står. Framförallt är det de problemen som Bilbao haft på resande fot i Europa som öppnar för ett skrällspel i kvällens match.

Jag spelar på Panathinaikos +0,5 (Asian Handicap) till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Panathinaikos – Bilbao
  • Spel: Panathinaikos +0,5 (AH)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 17/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar