MOL Vidi – AEK Aten

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Vidi har sannerligen haft marginalerna med sig. Först skickades luxemburgska F91 Dudelange ut med uddamålet, därefter bulgariska Ludogorets med dito, och i den tredje kvalrundan mot svenska Malmö var Vidis bortamål avgörande. Möjligen var dubbelmötet mot skåningarna ett tecken på att svensk fotboll inte har någon stor maktkraft ute i Europa, snarare än att Vidi spelade bra fotboll senast.

AEK Aten rivstartade deras kvaläventyr så sent som i den tredje kvalrundan och det med match mot ett erkänt, i dessa mått mätt, starkt Celtic, Skottlands storhet. På bortaplan gnetade man till sig ett oavgjort resultat, för att sätta spiken i kistan hemma med en 2-1-skalp. Det som imponerade i AEK:s dubbelmöte mot Celtic var främst två saker, försvars- och omställningsspelet. Där hittade man verkligen rätt.

Jag spelar på raka tvåan till 2,25 @ William Hill.

  • Match: MOL Vidi – AEK Aten
  • Spel: AEK Aten (2)
  • Odds: 2,25 @ William Hill
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 22/8

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!