MOL Vidi – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vidi lyckades, ganska turligt reducera i senaste matchen borta mot Malmö och har därför ett mycket bra utgångsläge inför returmötet. UEFA och den omdiskuterade bortamålsregeln gör att hemmalaget just nu är vidare till playoff. För att avancera till finalen ,måste Malmö antingen vinna matchen eller kryssa. Lagets utgångsläge är såklart väldigt tufft och tvingar därmed fram skåningarna i banan.

Malmö var stora favortiter i senaste matchen. Matchen slutade dock bara 1-1 efter en match som MFF visserligen dominerade spelmässigt. Men som bekant handlar fotboll om att göra mål och än viktigare är just den biten i avgörande matcher som spelas över 90 eller möjligen 180 minuter. Då har man inte råd med ineffektivitet. Trots att den första matchen slutade 1-1, ska Malmö ha goda möjligheter här.

Jag spelar på att Malmö avancerar till 1,80 @ Unibet.

  • Match: MOL Vidi – Malmö
  • Spel: Malmö avancerar
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 14/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar