Southampton – Watford

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Southampton är alltid lite av en outsider till de stora lagen i Premier League. Jag tror dock att ”The Saints”, faktiskt har kvaliteten att utmana om Europaplatserna. Claude Puel har hämtats in på tränarposten och han har imponerande meriter. Man har visserligen förlorat flera betydelsefulla spelare, men men det finns potential i flera andra spelare, framförallt nu när andra måste in i rampljuset. På hemmaplan brukar Southampton vara en maktfaktor.

Watford var nykomlingar förra året och inledde fjolåret på ett bra sätt, men avslutade det lika dåligt. Truppen har klara brister och får de inte fart på anfallarna, är det svårt att veta vem målen ska komma från. Bredden i laget kan ifrågasättas. Transferperioden har varit hektisk med spelare ut och in, vecka till vecka, och min tanke är att Watford, till skillnad från under fjolåret, överskattas lite smått just nu.

Jag spelar raka ettan till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Southampton – Watford
  • Speltips: Southampton (1)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 13/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar