Bournemouth – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bournemouth kommer troligtvis kriga i bottenstriden av Premier League denna säsongen. Det mesta talar för detta och kontraktet lär förmodligen bli svårt att säkra. Jag tror faktiskt att laget kommer spela i Championship nästa säsong. Det har hänt mycket i laget under silly season, dock ser inte truppen mer solid ut nu. Bournemouth känns inte speciellt vassa och det kommer bli problematiskt att möta de större jättarna i serien.

Manchester United har visat att de satsar på titlarna den här säsongen, efter att ha sackat rejält under flera års tid. José Mourinho har klivit in som tränare och man har värvat spelare som Zlatan Ibrahimovic och nu senast Paul Pogba. Fransmannen, som köptes för en rekordlik summa, kan dock inte medverka här i premiären. Man United blir utan tvekan att räkna med den här säsongen och jag tror man övertygar redan i premiären.

Jag spelar raka tvåan till 1,89 @ betsson.

  • Match: Bournemouth – Man United
  • Speltips: Man United (2)
  • Odds: 1,89 @ betsson
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 14:30, 14/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar