Man City – Steaua Bukarest

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City tog en 5-0-seger i det första mötet och det råder ingen tvekan om att dubbelmötet mellan Manchester City och Steaua Bukarest redan är avgjort. Nu handlar allting om Manchester Citys motivation till att göra fler mål. Om jag känner både det laget, spelarna och tränaren Pep Guardiola rätt är de väldigt intresserade av att bjuda hemmapubliken på fin fotboll.

Steaua Bukarests motivation till att spela den här matchen borde vara relativt låg med tanke på resultatet nu senast, men samtidigt är det möjligt att rumänerna är måna om att behålla någon form av heder. Det råder dessutom ingen som helst tvekan om att Manchester City är ett två, tre klasser bättre lag än Steaua Bukarest. Jag tror därför på en klar hemmaseger.

Jag spelar Man City -2 (Asian Handicap) till 1,93 @ Unibet

  • Match: Man City – Steaua Bukarest
  • Speltips: Man City -2 (AH)
  • Odds: 1,93 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 24/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar