Davos – Djurgården

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Davos besegrade Rouen på hemmaplan i premiärmatchen, men nu väntar en klart tuffare motståndare. Med tanke på-förlusten uppe i Stockholm senast kan jag inte tänka mig någonting annat än att Djurgården faktiskt har goda möjligheter att vinna även här. Det ska dessutom nämnas att Davos inte är några jättefavoriter på hemmaplan utan tar de poäng som man kan tänkas förvänta sig av dem.

Djurgården har efter två spelade matcher i gruppspelet, inte bara två vinster, de har också den minst sagt imponerande målskillnaden 10-0. Förutom 6-0-vinsten mot HC Davos vann 08-laget hemma mot Rouen med klara 4-0. Det imponerar.

Jag spelar raka tvåan till 2,35 @ bet365.

  • Match: Davos – Djurgården
  • Speltips: Djurgården (2)
  • Odds: 2,35 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:45, 2/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar