Davos – Djurgården

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Davos besegrade Rouen på hemmaplan i premiärmatchen, men nu väntar en klart tuffare motståndare. Med tanke på-förlusten uppe i Stockholm senast kan jag inte tänka mig någonting annat än att Djurgården faktiskt har goda möjligheter att vinna även här. Det ska dessutom nämnas att Davos inte är några jättefavoriter på hemmaplan utan tar de poäng som man kan tänkas förvänta sig av dem.

Djurgården har efter två spelade matcher i gruppspelet, inte bara två vinster, de har också den minst sagt imponerande målskillnaden 10-0. Förutom 6-0-vinsten mot HC Davos vann 08-laget hemma mot Rouen med klara 4-0. Det imponerar.

Jag spelar raka tvåan till 2,35 @ bet365.

  • Match: Davos – Djurgården
  • Speltips: Djurgården (2)
  • Odds: 2,35 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:45, 2/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!