Sampdoria – Milan

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Sampdoria är väsentligt bättre än i fjol, då ”Blucerchiati” faktiskt höll på att trilla ur serien förra säsongen. Två uddamålsvinster mot Empoli och Atalanta har följts upp av en hedersam förlust på bortaplan mot Roma och avgörande målet (2-3), vilket blev slutresultatet, släpptes in på stopptid. Dessutom leddes matchen i halvtid.

Milan är långtifrån den fotbollsmakt de var under Zlatan Ibrahimovics tid i klubben. Sedan Zlatans sejour tog slut i klubben har man snarare fått härja i mitten av tabellen, än toppen. Spelåret inleddes med en 3-2-vinst hemma över Torino, men därefter har det sett sämre ut – 2-4 i baken när Napoli besöktes och senast 0-1 mot Udinese.

Jag spelar på Sampdoria +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ bet365.

  • Match: Sampdoria – Milan
  • Speltips: Sampdoria +0,25 mål (AH)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar