West Ham – Middlesbr.

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

West Hams inledning i Premier League har varit bedrövlig i jämförelse med förra säsongen. Lagets matcher har resulterat i endast en vinst och hela fem förluster. Faktum är att fyra av dessa förluster kommit med siffror större än uddamålet. ”Hammers” väntar på lite medvind. Laget tillhör den övre tabellhalvan och bör utan tvekan kunna utmana om Europaplatserna.

Middlesbrough var rejält uppsnackade inför spelåret, tänkta som en av de bästa nykomlingarna i Premier League på flera år. Truppen är vass, men det har man inte fått ut i varken positiva prestationer eller resultat. Något bättre facit än West Ham har man dock med fem pinnar på sex matcher. De har dock förlorat tre raka, inte vunnit på fem, och ser ut att vara helt under isen.

Jag spelar raka ettan till 2,30 @ William Hill.

  • Match: West Ham – Middlesbrough
  • Speltips: West Ham (1)
  • Odds: 2,30 @ William Hill
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 16:00, 1/10

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar