GAIS – Halmstad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

GAIS har legat runt mittenskiktet av tabellen under hela säsongen och spelar inte för annat än enskilda placeringar uppåt eller neråt. Laget placerar sig just nu på en sjundeplats och hoppas kunna vässa på formen inför kommande spelår. Hemma på Gamla Ullevi är GAIS solida, men samtidigt som att man nu har allt mindre att spela för har såväl prestationerna som resultaten försämrats.

Halmstad placerar sig på tredjeplatsen och därmed kvalplats efter att ha kryssat i deras två senaste matcher. Laget kommer behöva gå för seger i deras fyra sista matcher, delvis för att kunna ta en direktplats och delvis för att inte Dalkurd ska ha någon chans att knipa åt sig kvalplatsen. Klassen har Halmstad och de har inte heller förlorat på sju matcher efter varandra.

Jag spelar på Halmstad -0,25 mål (Asian Handicap) till 2,02 @ Unibet.

  • Match: GAIS – Halmstad
  • Speltips: Halmstad -0,25 mål
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar