West Ham – Chelsea

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

West Hams start på spelåret lämnar mycket att önska för laget. De tippades att slåss om Europaplatserna, men är just nu placerade på femtondeplatsen med nio matcher in i serien. Dock uppsving de senaste veckorna med två raka 1-0-vinster över Sunderland respektive Crystal Palace. Med försvarsspelet hoppas man kunna fortsätta resan uppåt i tabellen och framåt här i cupen.

Chelseas är i en desto bättre situation. De har, vid ett par tillfällen, visats extremt sårbara, men andra oerhört starka. Fjärdeplatsen innehas i Premier League och till toppen av kullen skiljer endast en pinne. Chelsea är klassen bättre än West Ham, men jag tror inte laget är speciellt motiverade mitt i den stundande toppstriden av Premier League.

Jag spelar på West Ham Draw No Bet till 3,40 @ bet365.

  • Match: West Ham – Chelsea
  • Speltips: West Ham DnB
  • Odds: 3,40 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!