Middlesbrough – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Middlesbrough har tippats som en av de bästa nykomlingarna i Premier League på flera säsonger, men öppnade spelåret knackigt och det var inte precis fören innan uppehållet som klassen visades upp. ”Boro” lever mycket på deras defensiv och är som helhet stabila.

Chelsea öppnade lite svagt, men har därefter bara växt med tiden. Efter 0-3-smällen mot lokalrivalen Arsenal, har fem raka vinster plockats och då har man mött bland andra Manchester United, Leicester och Everton. Chelsea har inte släppt in mål på fem raka matcher och släpper till lite målchanser.

Jag spelar på att båda lag inte gör mål till 1,79 @ betsson.

  • Match: Middlesbrough – Chelsea
  • Speltips: BLGM – Nej
  • Odds: 1,79 @ betsson
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20/11, 17:00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar