St. Louis – Dallas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

St. Louis har efter fem vinster på de sex senaste matcherna, avancerat i tabellen och innehar för tillfället andraplatsen i Western Conference. Samtidigt har det varit flera knappa segrar och känslan är att den fina resultatraden snart kan få sig en törn, speciellt med tanke på bristerna i deras defensiv. Hemmalaget kommer med största sannolikhet sakna Joel Edmundson och Alexander Steen inför nattens match. Båda sägs dock närma sig en comeback.

Dallas placerar sig precis under slutspelsplats, men är i allra högsta grad med i kriget om en slutspelsplats. Stars har även dem visat upp tydliga defensiva brister under säsongsinledningen, med ett snitt över tre insläppta mål per match. Det duger inte riktigt.

Jag spelar på över 5,0 mål, inklusive förlängning (Asian Handicap) till 1,71 @ betway.

  • Match: St. Louis – Dallas
  • Speltips: Över 5,0 mål (AH)
  • Odds: 1,71 @ betway
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 29/11

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar