Genoa – Perugia

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Genoa är erkänt hemmastarka. Det är med bra känsla man kommer till kvällens match. Tabellettan tillika dominanten Juventus värjdes undan med 3-1 på Stadio Luigi Ferrari senast. Viss rotation borde vi kunna räkna med från Genoa, de ska emellertid vara snäppet bättre än gästande Pereguia. Tror man tar det säkra före det osäkra och prioriterar defensiven.

Perugia krigar om platserna upp till Serie A. Det är en tuff kamp om topplatserna i serien och för tillfället innehas sjätteplatsen, vilken leder till playoff. Relativt kort avstånd upp till både direktuppflyttningsplatserna och död mark. Jag tror Pereguia kommer backa hemåt och vi lär få sen en relativt målfattig match.

Jag spelar på att båda lagen inte gör mål till 1,80 @ betsafe.

  • Match: Genoa – Perugia
  • Speltips: BLGM – Nej
  • Odds: 1,80 @ betsafe
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 1/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar