Malmö – Linköping

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Malmö Redhawks hade en fantastisk serieinledning på säsongen som innebär att laget placerar sig på fjärdeplatsen i tabellen. Visserligen har det varit lite fram och tillbaka under de senaste omgångarna, men helhetsmässigt ser laget starka ut. På hemmais är Redhawks framgångsrika. Tio matcher har landat i sju segrar. Senast torskade man mot just kvällens gäster och jag tror på en otrolig revanschlust hos skåningarna. Dessutom gjorde laget en klart godkänd match.

Linköping har god form, åtminstone på hemmais. Före 2-0-vinsten senast värjdes mästarna Frölunda undan med tre mål mot noll. De flesta pinnar på senare tid har spelats in på hemmais för LHC. På bortaplan har det blivit två 1-4-bortaförluster efter varandra, mot Brynäs och Växjö.

Jag spelar på Malmö ML, (inkl. ÖT/Straffar) till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Linköping
  • Speltips: Malmö ML 
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar