Toronto – Detroit

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Toronto Maple Leafs har varit på resande fot under senaste veckan och avverkat fyra raka matcher på bortaplan. Imponerande nog har samtliga slutat med seger. Det är ett tämligen formstarkt hemmalag som kommer till den här drabbningen.

Detroit Red Wings har varvat vinster med förluster under egentligen hela denna säsongen och de sista veckorna har inte varit annorlunda. Det är svårt att få grepp om laget, helt enkelt. Inte sällan blir matcherna mellan just de här båda lagen väldigt täta och sällan särskilt målrika.

Jag spelar på under 5,5 mål till 1,75 @ betway.

  • Match: Toronto – Detroit
  • Speltips: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,75 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/1

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar