Xanthi – PAOK

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Xanthi är ett stort utropstecken under spelåret. I fjol befann sig laget på den undre tabellhalvan, numera har laget studsat upp till Europaområdet. Xanthi har bara en seger på de fem senaste matcherna. Vinsten kom dessutom mot motståndare från andradivisionen. På hemmaplan är man emellertid extremt svårslagna. Bara en av de tio senaste har torskats och det var mot Olympiakos.

PAOK är som bekant en del av Greklands toppskikt sedan en bra tid tillbaka och vi har blivit vana med att se dem ute i Europa och härja. Formen är fantastisk, sju raka vunna och 12 av de 13 senaste likaså. Givetvis ska PAOK vara favoriter , de är det bättre laget. Bättre form på det också. Men samtidigt ska man påminnas om att det bara skiljer tre poäng mellan lagen i tabellen efter 19 omgångar.

Jag spelar på Xanthi +0 (Asian Handicap) till 3,00 @ Unibet.

  • Match: Xanthi – PAOK
  • Speltips: Xanthi +0 (AH)
  • Odds: 3,00 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 18:30, 9/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar