Leicester – Liverpool

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Leicester har alldeles nyligen sparkat tränaren och mannen bakom ligatiteln förra säsongen, Claudio Raineri. Laget är för tillfället tredjejumbo i Premier League, det innebär att ”The Foxes” riskerar att åka ur högsta serien till nästa säsong. Att som mästare riskera att trilla ur, klart att detta sätter sina spår och att saker och ting måste förändras så snabbt som möjligt. Just nu saknas en huvudtränare och det är inte mycket talar för laget i varken denna match eller i framtiden.

Liverpool bröt en mardrömssvit på fem matcher utan vinst, 0-1-4 i resultatraden, efter att ha värjt undan toppkonkurrenten Tottenham med 2-0 på Anfield senast. Nu är man helt utvilat och har fått chansen att ladda upp batterierna efter en sämre period. Det råder klasskillnad mellan dessa lag och Liverpool ska ha toppchans på tre pinnar.

Jag spelar på raka tvåan till 1,67 @ William Hill.

  • Match: Leicester – Liverpool
  • Speltips: Liverpool (2)
  • Odds: 1,67 @ William Hill
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/2

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!