Tampa Bay – Ottawa

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Tampa Bays situation ser aningen mörk ut för närvarande om slutspel fortfarande är målet med denna säsongen. Lightning behöver plocka in sju poäng på Toronto för att knipa ett wildcard till slutspelet i Eastern Conference. Om laget möjligtvis ska lyckas med det, krävs en uppryckning i slutskedet av grundserien. Lightning har visat förmåga att öppna matcherna starkt. I fem raka matcher har Tampa nätat i den första perioden. Jag tror att laget går ut tufft mot ett trött bortalag.

Ottawa är ute på en bortaturné och gör nu sin fjärde raka match på bortaplan. Så här långt har det varit en lyckad sejour utanför den kanadensiska gränsen, med två vinster och en förlust. Gästerna  huserar i mitten av den totala NHL-tabellen och ser ut att göra sig redo för ett slutspel senare i vår.

Jag spelar på att Tampa Bay vinner första perioden till 2,85 @ betway.

  • Match: Tampa Bay – Ottawa
  • Speltips: Tampa Bay vinner första perioden
  • Odds: 2,85 @ betway
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 01:30, 28/2

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!