Ottawa – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Ottawa Senators kommer nu senast från en katastrofal insats mot Buffalo Sabres. Samma Sabres som dagens hemmalag, två dagar tidigare besegrat med 4-2. Man kan verkligen säga att laget revanscherade sig. Buffalo formligen slaktade Ottawa med 9-2. Efter första perioden hade laget en stabil 3-0-ledning och de malde helt enkelt ner Senators under resten av matchen. Ottawa kändes uppgivna.

Tampa Bay Lightning spelade även de en lurig bortamatch mot Montreal Canadiens. En match där man ska vara favoriter, men Montreal har visat upp respektlöshet i spelet under hela säsongen och med sina snabba kontringar så är man svårstoppade för alla lag. Detta fick Tampa uppleva då man redan efter 50 sekunder. Matchen slutade 4-1 i favör till Montreal som kontrollerade hela matchen.

Jag spelar på över 6,0 mål inklusive övertid/straffar till 1,80 @ bet365.

  • Match: Ottawa – Tampa Bay
  • Spel: Över 6 mål (ÖT/Str.)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 01:00, 5/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar