St. Louis – Nashville

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Blues lyckades hålla väldigt målfarliga Minnesota ifrån att trycka in puckar i deras matchserie. Jake Allen i kassen gjorde en formidabel matchserie och ser väldigt het ut. Man är numer framme vid nästa slutspelsrunda och kommer få möta Nashville. Känslan är att båda lagen gärna känner lite på varandra i den inledande matchen och kommer förmodligen spela ganska försiktigt.

Predators lyckades slå Chicago Blackhawks, denna tungviktare, i fyra raka matcher. Effektivitet framåt och totalt tre insläppta mål på fyra matcher räckte väldigt långt. Tre insläppta mål på 240 minuter ishockey är inte illa, speciellt inte mot Blackhawks. Skadefronten är ingen faktor som påverkar uppfattningen om matchen. Inget av lagen har några större avbräck.

Jag spelar på under 5 mål till 1,80 @ betway.

  • Match: St. Louis – Nashville
  • Spel: Under 5,0 mål (AH)
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 27/4

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!