Pittsburgh – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins har pressen på sig att vinna den andra matchen i semifianlen mot Ottawa. Första matchen torskades på hemmaplan med 2-1. Denna förlust var dock inget haveri i den bemärkelsen och det finns inte någon anledning att misstro Penguins förmåga här. Det vore högst överraskande om man skulle tappa två raka matcher på hemmaplan. Knappast något som laget tänker utsätta sig för.

Ottawa Senators å andra sidan kan spela avslappnat och är garanterat nöjda med att få med sig minst en seger hem till Kanada när väl Game 2 också är spelad. Senators har fortsatt två spelare vid sidan om isen. Viktor Stålberg och Mark Borowiecki är ännu inte spelklara med sina respektive skador. Den sistnämnda har varit skadad ett bra tag nu och det är högst osäkert när han är tillbaka på isen igen.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ ComeOn.

  • Match: Pittsburgh – Ottawa
  • Spel: Pittsburgh (1)
  • Odds: 1,87 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 16/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar