Värnamo – Helsingborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Värnamo tillhör mittenskiktet av Superettan och resultaten har varit skapliga vissa perioder och andra perioder har det faktiskt sett ganska illa ut. För tillfället innehar laget tolfteplatsen i tabellen med 17 inspelade poäng på 13 matcher. Ungefär vad som kan förväntas av Värnamo. Formfaktorn talar såklart för Värnamo i matchen, men gästerna är samtidigt snäppet vassare och borde vara favoriter.

Helsingborg finns fortfarande kvar i toppstriden efter två stycken totalt misslyckade matcher. Ska HIF hänga på Brommapojkarna och Dalkurd om platserna till Allsvenskan, då är det tre poäng som gäller i dagens match. Spelare för spelare är de bättre än Värnamo och mittbacksklippan Peter Larsson kommer tillbaka efter fem veckors skadeuppehåll. Perfekt tillskott, så ihålig som defensiven varit.

Jag spelar på Helsingborg +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,86 @ Unibet.

  • Match: Värnamo – Helsingborg
  • Spel: Helsingborg +0,25 (AH)
  • Odds: 1,86 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!