Halmstad – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Halmstad placerar sig på nästjumboplatsen i Allsvenskan efter en tung period på slutet. Fyra förluster på de fem senaste matcherna innebar att Janne Jönsson fick lämna tränarposten till förmån för Igor Krulj. Förhoppningsvis får hallänningarna ny energi och kraft för att kunna kriga till sig ett nytt kontrakt i svenska finrummet till nästa säsong. Tränarbyten brukar åtminstone förbättra resultat på kortare sikt.

Elfsborg innehar åttondeplatsen efter fina prestationer på slutet, där man bland annat besegrat Eskilstuna, Jönköping och Häcken. Värt att nämnas är att laget plockat större delen av sina poäng på hemmaplan. När det gäller bortaspelet har det sett dystrare ut. Fem poäng på fem matcher håller inte för att blanda sig in i toppstriden. Jag tror att HBK har goda chanser mot ett bortasvagt Elfsborg.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,76 @ betsson.

  • Match: Halmstad – Elfsborg
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,76 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 1/7

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!