Prishtina – Norrköping

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Prishtinas intåg i Europa League-kvalet blev inte som önskad. Man förlorade borta mot Norrköping med hela 5-0. Returmatchen hemma i Kosovo kommer emellertid betyda mycket för laget. Laget får spela inför sin hemmapublik, en fördel och den främsta uppgiften blir att försöka täppa till defensiven. Man kommer förmodligen inte behöva svettas som senast med tanke på att Peking lär rotera.

Norrköpings omstart sen uppehållet blev inte riktigt laget hade tänkt sig. Den allsvenska tabelltvåan förlorade borta på Behrn Arena mot Örebro med 4-2. Örebros seger var dessutom en helt rättvisande sådan. Defensivt finns det saker att arbeta med. Jag tror inte Norrköping kommer ställa upp bästa möjliga startelva i kvällens match utan kommer rotera och testa runt lite olika spelare.

Jag spelar på under 3,5 mål till 2,02 @ bet365.

  • Match: Prishtina – Norrköping
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 2,02 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:00, 6/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar