Halmstad – Sundsvall

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Halmstad har revansch att utkräva mot Sundsvall från förra veckan. Denna match är otroligt viktig för den allsvenska bottenstriden. Halmstad hittas på kvalplatsen och har efter förlusten senast sex poäng upp ingenmansland. Detta blir lite av en måstematch för HBK, då endast målskillnad håller dem ovanför Kalmar och AFC i tabellen. Avståndet till jumboplatsen och Eskilstuna är på bara pinnen.

Sundsvall placerar sig precis ovanför Halmstad i tabellen. Innan segern hemma mot HBK hade laget fem raka förluster i Allsvenskan. Man har varit i urusel form den senaste tiden och tre av fyra matcher på naturgräs har slutat i förluster. Laget saknar udd och spets på de flesta positioner. Dessutom har laget knappast bättre spelare än dagens hemmalag. Halmstad måste vinna idag för att hänga på övriga lag.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ NordicBet.

  • Match: Halmstad – Sundsvall 
  • Spel: Halmstad (1)
  • Odds: 2,15 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 22/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!