Östers IF – GAIS

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Öster är nykomlingar i Superettan. Smålänningarna är plötsligt med i kampen om biljetterna till det svenska finrummet, närmare bestämt tredjeplatsen, vilken leder till playoff. Från fjärdeplatsen har laget två poäng upp till Helsingborg, som håller på att svaja lite. Tre vinster, två oavgjorda och noll förluster är facit för Öster efter deras sommaruppehåll. Senast besegrades Varberg med 3-0 på bortaplan.

GAIS hittas på nedre tabellhalvan. Lagets form är inte bra, men faktum är att inte en enda av lagets nio senaste matcher har förlorats med siffror större än uddamålet, vilket visar på att de inte är helt ute och snurrar. 3-2-4 i formraden. Det finns kvalitéer i Gais och skillnaden i tabellen, åtta poäng mellan lagen är större än vad den kanske borde vara. Hhemmalaget ska dock ha goda chanser att vinna här.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Öster – GAIS
  • Spel: Öster (1)
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!