Stoke – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Stoke tappade flera framträdande spelare under transferfönstret utan att ersätta dem med spelare av liknande klass. Premiären slutade i en 0-1-förlust när Everton besöktes. En öppen match som kunde slutat hur som helst. Stoke hemma- kontra bortaplan brukar vara två skilda saker. Finns ett bra mycket större självförtroende hos ”The Potters ” när laget spelar på Bet365 Stadium. Stoke lär inte fegspela här.

Arsenal kunde med kniven mot strupen, vända och vinna premiären hemma mot Leicester med 4-3. Per Mertesacker, Shkodran Mustafi och Francis Coquelin är tillbaka i truppen, men det är tveksamt om de håller för att starta matchen. Försvarsklippan Laurent Koscielny är alltjämt avstängd. Offensivt finns det en oerhörd klass i detta Arsenal. Alexandre Lacazette hittade nätet två minuter in i sin PL-debut.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,80 @ betsson.

  • Match: Stoke – Arsenal
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:30, 19/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar