Stoke – Arsenal

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Stoke tappade flera framträdande spelare under transferfönstret utan att ersätta dem med spelare av liknande klass. Premiären slutade i en 0-1-förlust när Everton besöktes. En öppen match som kunde slutat hur som helst. Stoke hemma- kontra bortaplan brukar vara två skilda saker. Finns ett bra mycket större självförtroende hos ”The Potters ” när laget spelar på Bet365 Stadium. Stoke lär inte fegspela här.

Arsenal kunde med kniven mot strupen, vända och vinna premiären hemma mot Leicester med 4-3. Per Mertesacker, Shkodran Mustafi och Francis Coquelin är tillbaka i truppen, men det är tveksamt om de håller för att starta matchen. Försvarsklippan Laurent Koscielny är alltjämt avstängd. Offensivt finns det en oerhörd klass i detta Arsenal. Alexandre Lacazette hittade nätet två minuter in i sin PL-debut.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,80 @ betsson.

  • Match: Stoke – Arsenal
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:30, 19/8

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!