HV71 – Ocelari Trinec

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

HV71 behöver säkerligen dubbla vinster mot dagens gäster för att möjligtvis kunna gå till Champions Hockey League. Med tanke på formen i ligaspelet på sistone, bör smålänningarna komma till matchen med gott självförtroende. Att man hamnat på efterkälken i den något prekära situationen, beror delvis på formen laget hade när CHL-spelet sattes igång. På sistone har laget dock presterat bra resultat.

Ocelari Trinec har tre vinster och en förlust så här långt. Föga förvånande kom två av lagets vinster mot slagpåsen Esbjerg. Med tre förluster på de fem senaste matcherna i det inhemska ligaspelet, finns vissa frågetecken kring formen. 4-0-förlusten mot Zlin senast är knappast något styrkebesked. Hemmlaget borde gå för trepoängaren här och ska dessutom har goda möjlighter att vinna i kvällens match.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ betsafe.

  • Match: HV71 – Ocelari Trinec
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 1,91 @ betsafe
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:30, 3/10

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar