Pittsburgh – St. Louis

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins omnämns som potentiella mästare även denna säsongen. De sitter fortsatt på ett mycket tungt spelarmaterial och egentligen ingenting talar för att de senaste säsongernas trend, nu ska brytas. Laget kommer bli att räkna med. Pittsburgh kommer till hemmapremiären med en slagkraftig trupp. Enda spelaren som lär missa matchen är i skrivande stund Patric Hörnqvist.

St. Louis Blues å sin sida är svårare att veta var de befinner sig. Enligt rykten ska klubben varit och ryckt i Jaromir Jagr inför säsongen, men han landar alltså i Calgary Flames. Det känns som att förra säsongen, där det alltså blev en slutspelsplats, kan bli aningen svår att upprepa. Inte minst med det skadeläge som laget sitter med just nu. Steen, Bouwmeester, Berglund, Kostin och Sanford är alla otillgängliga.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ NordicBet.

  • Match: Pittsburgh – St. Louis
  • Spel: Pittsburgh (1)
  • Odds: 1,91 @ NordicBet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 02:00, 5/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar