Napoli – Man City

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Napoli innehar förstaplatsen i Serie A. I Champions League-gruppspelet ser det lite tuffare ut. Laget har tre poäng upp till Shaktar Donetsk på andraplatsen. Självklart innebär det att Napoli kommer till dagens match med kniven mot strupen, oavsett om slutspelet skulle kunna nås vid förlust, samtidigt som tvåan Shakhtar Donetsk lyckas besegra Feyenoord i gruppes parallella match. Hemmavinst är optimalast.

Manchester City hittas också på förstaplatsen, fast i Premier League. Dessutom leder City gruppspelet i Champions League med maximalt inkasserade poäng. När dessa lagen möttes på Etihad Stadium drog hemmalaget det längsta strået och matchen slutade med 2-1 seger. City ska vara stora favoriter till att vinna hela tuneringen, eftersom att Pep Guardiolas manskap ser bara bättre ut för varje vecka som går.

Jag spelar på Man City +0 (Asian Handicap) till 1,87 @ bet365.

  • Match: Napoli – Man City
  • Spel: Man City +0 (AH)
  • Odds: 1,87 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 1/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!