Bournemouth – Southamp.

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bournemouth innehar sextondeplatsen i Premier League. Klubben har fyra segrar, men förlorar dock för många matcher. Samtidigt har situationen sett bättre ut från oktober och framåt. Då har laget bara två förluster mot Chelsea och Burnley, samt hela fyra vinster med cupen inräknad. Man gör fortfarande för lite framåt, men på hemmaplan mot Southampton borde laget kunna göra mål.

Southampton hittas på tolfteplatsen. Laget är lite på gång. Nu börjar bitarna falla på plats spelmässigt, även fall stora delar av den tunga anfallsbesättningen förpassats till bänken. Charlie Austin har plötsligt vaknat till liv och erbjuder ett ständigt hot. För gästerna är det bara Jeremy Pied som är borta från spel, även fall backen Cedric Soares kommer att testas först på matchdagen för att se om han håller.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Bournemouth – Southampton
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 14:30, 3/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar