Everton – Swansea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton innehar tiondeplatsen i Premier League. ”Toffees” har börjat plocka poäng och klättra i tabellen, sedan tränaren Sam Allardyce anlände till klubben. Efter fyra matcher som huvudtränare har tre stycken resulterat i seger. Plockar laget poäng ikväll, passerar man Watford på niondeplatsen. Det mesta talar för hemmaseger i den här matchen, inte minst formen. Everton tillhör seriens mest formstarka lag.

Swansea är Premier Leagues tabelljumbo. Klubben har levt på hårstrået under dem senaste säsongerna och det känns som energin är slut nu. Därmed lär det bli Championship nästa säsong. Fortfarande finns mycket kvar att spela om och nyligen plockades en mycket viktig seger, men utöver det har laget förlorat sina åtta av tio senaste matcher och fem raka på bortaplan. Det mesta talar för Everton i kvällens match.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Everton – Swansea
  • Spel: Everton (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar