Oskarshamn – Karlskoga

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Oskarshamn innehar sjätteplatsen i Hockeyallsvenskan efter att laget befunnit sig i en tyngre period av säsongen med bland annat sex raka förluster. Smålänningarna tappade många tabellplaceringar efter detta raset. Formen verkar dock vara bättre för tillfället med tre vinster på deras fyra senaste matcher. Klubben har emellertid fyra raka förluster på hemmaplan. De har dock goda möjligheter att vinna ikväll.

Karlskoga är fast förankrade i botten av tabellen och laget har nu fem poäng upp till närmaste lag. Det behöver med andra ord hända en hel del både vad gäller spelet och resultaten nu under våren för att kontraktet ska säkras till nästa säsong. Det är på bortais som laget är alldeles för dåliga med endast tre vinster på 18 spelade matcher. Oskarshamn ska kunna vända den dåliga hemmatrenden ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Oskarshamn – Karlskoga
  • Speltips: Oskarshamn (1)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar