Växjö – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö Lakers innehar förstaplatsen i SHL-tabellen. Klubben har lyckats hålla en hög nivå och presterat säsongen igenom. Detta innebär att smålänningarna besitter en komfortabel serieledning och kommer förmodligen bli vinnare av grundserien. Det primära i nuläget handlar om att slipa formen inför lagets resterande matcher, där en annan sak som finns med på schemat är finalen av CHL i februari.

Djurgården hade en tung månad i vintras efter den starka säsongsinledningen. Nu ser det ut som att de gamla takterna är på väg tillbaka. Det som gör laget bra när de verkligen hittar rätt i sina prestationer är den defensiva delen av spelet, där en mer kontrollerad ishockey ofta ligger till grund för färre insläppta mål. Borta mot svensk hockeys klart bästa lag just nu, bör gästerna fokusera lite extra på defensiven.

Jag spelar på under 5,0 mål (Asian Handicap) till 1,84 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Djurgården
  • Speltips: Under 5,0 mål (AH)
  • Odds: 1,84 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 27/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar